• +359 887 807 318
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Консултации

Получаването на безвъзмездно финансиране е крайният резултат от процеса на подготовка, кандидатстване и реализиране на проекта, по време на който консултантите на M&S Projects са до своите клиенти от първия до последния му етап. По-конкретно, УСЛУГИТЕ, които осигуряваме на своите клиенти са.

1) Предоставяне на актуална информация относно програмите, които финансират дейността на фирмите от различни сфери на икономиката и сроковете за кандидатстване по тях.  Информацията е достъпна напълно безплатно на сайта на компанията и е представена по начин, по който бързо и лесно всеки ще се ориентира в иначе сложната тема европейско финансиране.

2) Следене за конкретни програми, към които сте заявили интерес.  Ние ще Ви изпратим на посочен от вас имейл адрес текуща актуална информация в зависимост от Вашите нужди. Услугата е безплатна и може да се възползвате от нея като направите своя АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ.

3) Предоставяне на индивидуална консултация относно възможностите за финансиране на бизнеса на клиента или конкретен негов проект, в това число анализираме потенциала на проекта да се пребори за финансиране, съобразно критериите за оценка по съответната програма.  Ние Ви предлагаме следните видове консултации:

3.1. Консултации по телефон

Консултациите по телефон са направени с една единствена цел – да можете да получите бързо адекватен отговор на Вашите въпроси.

Консултациите по телефон са безплатни, но имайте предвид, че има казуси, които са по-сложни и изискват повече информация за тяхното решение. Ако Вашият случай е такъв, най-подходящо би било да направим консултация на място, където нашите консултанти ще имат възможност да разгледат вашия казус и предоставени от Вас документ с оглед най-правилна преценка и съвет.

2. Консултации по email или чрез формата за запитване в сайта

3. Консултации на място

Независимо от това дали имате конкретна идея или просто имате спестявания, които обмисляте да инвестирате в ново начинание или търсите решения и възможности да финансирате развитието на своя бизнес, M&S Projects Ви предлага комплексни и високо професионални консултации от стартиране до функциониране и развитие на всяка категория бизнес.

Събирането на информация е важна стъпка при взимането на добро управленско решение. За нас ще е удоволствие да ни разкажете за Вашата идея, начинание или проект. Преди да заявите консултация е добре да знаете следните неща:

  • Добре е да сте подготвен и да сте наясно с Вашите намерения, за да може срещата ни да бъде ползотворна;
  • Наберете колкото се може повече информация предварително;
  • Отделете си поне 60 минути (толкова продължава и най-кратката ни среща) за да можем спокойно да дискутираме и дебатираме Вашите идеи;


Меню

Проекти в развитие

Проект № BG05M9OP001-1.023-0136-C01 “Предоставяне на обучение и консултации за стартиране на конкурентно предприемачество”

Обща стойност 191 072.64лева, от които 162 411.75 лв. европейско и 28 660.89 лв. национално съфинансиране.

Електронен бюлетин

Във Фейсбук

© 2022 M&S Projects Всички права запазени. Уеб дизайн и оптимизация от Webdesign1.net

Меню